Актуелно

Последно објавено :

Кои сме ние?

Советот на Млади на Општина Центар е сојуз на сите форми на младинско здружување во кој на доброволна основа членуваат организации и други младински форми на здружување  кои функционираат на територија на Општина Центар . Органи на ЛМС на Општина Центар се: Собранието (во кое има делегати од секоја организација …

Прочитај повеќе

Powered by themekiller.com