Актуелно

Кои сме ние?

Советот на Млади на Општина Центар е сојуз на сите форми на младинско здружување во кој на доброволна основа членуваат организации и други младински форми на здружување  кои функционираат на територија на Општина Центар . Органи на ЛМС на Општина Центар се: Собранието (во кое има делегати од секоја организација членка) и Извршниот одбор (составен од 11 члена)

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by themekiller.com