Актуелно

За Нас

Членови на Советот на млади се:

 1. ‣ Горан Таневски (Младински образовен форум)
 2. ‣ Снежана Томовска (СДММ)
 3. ‣ Александар Стојаноски (Црвен Крст – Центар)
 4. ‣ Теано Кардула (Средношколски пленум)
 5. ‣ Давид Данаилов (СДММ)
 6. ‣ Борјан Ефтимов (Студентски Пленум)
 7. ‣ Горјан Славковски (Младите можат)
 8. ‣ Драган Димитров (УМС на ВМРО – ДПМНЕ)
 9. ‣ Слободан Насковски (Извиднички одред – Галеб)
 10. ‣ Ања Бебековска (ЏЕФ Македонија)
 11. ‣ Митко Сланинкоски (Коалиција СЕГА)

Powered by themekiller.com